25 Haziran 2009 Perşembe

e-Ticaret Sitelerinden Görüntüler


Hepsiburada.com Operasyonundan Görüntü....
Altivi.com ile sarsılan e-Ticaret dünyası weblebi.com'un batışıyla sarsıldı.Daha sonra koysepete.com'un İstanbul'daki ofisini kapatmasıyla birlikte e-Ticaret siteleri müşterilerine güvenli bir site olduklarını göstermeye çalıştı.
Öncelikle hepsiburada.com ile başlayan bu çalışma gedikgross.com ve hizlial.com ile devam etti.Bu siteler ilk önce bulundukları binanın büyüklüğünü göstererek nekadar güçlü olduklarını ön plana alıyorlar.Daha sonra operasyondan bazı görüntülerle personel sayısını göstererek yine büyüklüklerini ön plana çıkarıyorlar.Ve en sonunda depolarından görüntülerle müşterilerin gözünde güven oluşturmaya çalışıyorlar.
Çünkü birçok internet müşterisi parası kredi kartından çekildikten sonra endişe içersinde acaba ürünümü gönderecekler mi? Ürünler acaba var mı ellerinde ? Arka planda kimler var ? gibi bazı sorularla karşı karşıya kalıyorlar.
İşte e-Ticaret siteleride ne kadar büyük bir şirket olduklarını, ürünlerin gerçekten depolarından çıktığını, hayali bir işletme olmadığını onlarca personelin çalıştığını kısacası güvenli bir e-Ticaret sitesi olduklarını bu görsellerle ispatlamaya çalışıyorlar.
Bence çok başarılı çünkü güven sorununu kısmende olsa ancak bu şekilde ortadan kaldırabilirler.
Artık yemek ve gıda ürünleri üreten-satan işletmelere karşı güvensizlik ortaya çıkmıştır.
Ne tür ürünler kullanıyorlar? Mutfakları temiz mi? gibi sorular insanların kafalarında dolaşıyor.Bunun üzerine mutfaklarına koydukları kameralarla müşterilerine mutfaklarını izletiyor ve ne kadar hijyenik ortamda mamul ürettiklerini gösteriyorlar.
Bence e-Ticaret siteleri de bu şekilde bir sistem geliştirerek müşterilerinin online ortamda işletmelerini dolaşmalarını sağlamalıdır.
HepsiBurada.Com'dan Görüntüler İçin
GedikGross.Com'dan Görüntüler İçin
HizliAl.Com'dan Görüntüler İçin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eyüp KARADOĞAN

Fotoğrafım
asdjaşsdsfklşjasdfkjdsfdsfd

İzleyiciler